Terrassa

Nou sopar solidari de CercleMón

La Masia la Tartana acollirà el tradicional sopar solidari anual, una iniciativa que destinarà els seus beneficis a AVAN

CercleMón, la comissió solidària del Cercle Cecot de Joves empresaris, organitza el seu característic sopar solidari anual. El dijous 18 de juliol dediquen l’acte a AVAN, una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport terapèutic, associatiu i de lleure a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies o cuidadores. La presidenta de CercleMón, Marta Sánchez, exposa una dada sorprenent: “1 de cada 3 persones patirà una malaltia neurològica en algun moment. No només ens ha d’impactar per nosaltres mateixos, sinó perquè algú del nostre entorn necessitarà ajuda. AVAN dona suport a les famílies i als usuaris, i això és clau”.

Des de CercleMón tenien ganes de col·laborar amb AVAN: “La coneixíem des de feia anys i teníem clar que emprendríem alguna acció amb ells en algun moment, sobretot perquè estem enfocats a fer suport a entitats de caràcter local”, assegura el membre de la Junta de CercleMón, Santi Ventalló. “El 100% dels beneficis de la recaptació han anat directament a les mans d’AVAN, i estaran dedicats a finalitzar les obres de la seva nova seu a Terrassa, la inauguració de la qual està prevista pel primer trimestre del 2025”, afirma la presidenta.

Solidaritat i empresa

La ubicació escollida per celebrar el sopar és la Masia la Tartana, un espai ja conegut pel Cercle de Joves Empresaris: “La Masia no només és un espai preciós, també col·labora amb la causa solidària i ens cedeix l’espai per agrair la implicació de les empreses que hi col·laboren”, afirma la presidenta. El sopar solidari anual comptarà amb 230 comensals, i esperen que “la recaptació sigui similar a la de l’any passat”, explica Sánchez, on van aconseguir reunir 21.100 euros per la causa de Mua Solidaris. El sopar se celebrarà a l’exterior, a peu dret, en format còctel relacional, i estarà animat per un concert.

CercleMón és una comissió de la Cecot que, des del 2005, fomenta la responsabilitat ètica i social del teixit empresarial i col·labora amb fundacions i ONG organitzant activitats solidàries: “Les empreses del nostre entorn tenen molta generositat i intentem buscar on dirigir la seva confiança a través de diferents activitats”, explica la presidenta, Marta Sánchez. I afegia: “Vull felicitat a les empreses la seva predisposició plena i el seu sentit de la responsabilitat per ajudar a les causes solidàries”. Santi Ventalló exposa que “l’objectiu de la festa és donar a conèixer les entitats i fundacions amb les quals col·laborem, però també volem visibilitzar les causes que defensen i recaptat tot el que sigui possible”.

Nou sopar solidari de CercleMón
To Top