Terrassa

Nou paisatge al carrer de Sant Pere

S’ha derrocat l’edifici que conformava la cantonada del carrer de Sant Pere amb el carrer Gaudí per construir noves residències

Un carrer del centre de Terrassa compta amb un nou paisatge que resulta, sens dubte, diferent i espectacular. S’ha derrocat l’edifici que conformava la cantonada del carrer de Sant Pere amb el carrer Gaudí, un edifici que acollia residències i locals comercials, i que ha deixat un buit entre la resta de façanes que no passa desapercebut pels vianants. El motiu d’aquest derrocament és una promoció d’obra nova residencial, un projecte que consta de 9 habitatges distribuïts en 7 pisos i 2 dúplex, així com un local en planta baixa. Un edifici que donarà un nou ambient al carrer, amb un toc de modernitat i acabats d’alta qualitat basats en un estil arquitectònic contemporani i elegant. Es preveu a més que l’edifici es construeixi seguint els principis d’eficiència energètica, garantint la vida sostenible i respectuosa amb el medi ambient. L’edifici comptarà amb un ascensor per fomentar l’accessibilitat i una calefacció Aerotèrmia.

Es preveu que els habitatges tinguin una superfície mitjana de 60 metres quadrats i un preu que oscil·larà al voltant dels 260.000 euros. Els dos dúplex tindran 80 i 112 metres quadrats, i un preu que s’elevarà fins als 395.000 i 495.000 euros respectivament. El local comercial per la seva banda tindrà una superfície de 160 metres quadrats.
La nova promoció turística crearà un nou ambient al centre de Terrassa, i mentre durin les obres, aquest buit al carrer conformarà una cantonada que serà impossible evitar mirar.

Nou paisatge al carrer de Sant Pere
To Top