Terrassa

L’Ajuntament treu a licitació els llums de Nadal per 445.062 euros

El compte enrere de les festes de Nadal comença a córrer a l’Ajuntament, que ha tret a licitació l’enllumenat ornamental de Nadal, tant els treballs d’instal·lació, com de manteniment o desmuntatge.

El paquet surt a concurs per un pressupost base de licitació de 445.062 euros (amb IVA), que s’enlaira fins als 809.204 euros en concepte de valor estimat. Aquesta darrera xifra ha aixecat polèmica aquesta setmana per duplicar el pressupost dels llums nadalencs i acostar-se al pressupost municipal destinat a tota la campanya de Nadal l’any 2023.

L’Ajuntament, però, informava ahir que els 809.204 euros corresponen a “la xifra estimada en cas que el concurs es pugui adjudicar per dues anualitats, 2024 i 2025”. 

L’import de l’enllumenat de Nadal d’aquest 2024, doncs, surt a la licitació per 445.062 euros, segons fonts municipals.

L’administració local treu a licitació els llums amb caràcter d’urgència, donat que vol que la instal·lació es comenci a executar el mes d’octubre. El govern treballa amb la idea de dissenyar una campanya de Nadal amb perfil propi de Terrassa. Tal com fan altres municipis, organitzar un programa d’activitats que sedueixi la ciutadania i augmenti els visitants durant les dates nadalenques. 

Un equip tècnic municipal liderat per Joan Carles Forrellat treballa en la confecció de la proposta nadalenca, amb la idea d’incrementar la fidelitat dels terrassencs al Nadal de la ciutat i seduir nous visitants.

L’Ajuntament treu a licitació els llums de Nadal per 445.062 euros
To Top