Terrassa

La Fundación Santuario Gaia, padrina del Vegan Fest 2024

“Sobreviurem” és el lema de la nova edició del festival, que se celebrarà els dies 14 i 15 de setembre

 La 5a edició de Vegan Fest, actualment el festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa, comença el seu compte enrere a Terrassa. Organitzat per l’Associació Vegana de Catalunya, aquesta edició se celebrarà sota el lema “Sobreviurem” i comptarà amb el suport de la Fundació Santuario Gaia com a padrins oficials d’aquesta edició. La fundació és un reconegut refugi de recuperació d’animals maltractats que suma el rescat de més de 1.500 víctimes d’explotació o maltractament.

La Vegan Fest torna a Parc Vallparadís de Terrassa els dies 14 i 15 de setembre amb entrada gratuïta per a tothom. L’any passat va tenir més de 50.000 assistents.

La unió entre Vegan Fest i la Fundación Santuario Gaia és una aliança per difondre els valors del veganisme, el respecte dels drets dels animals i la sostenibilitat ambiental a tota Europa i al món. Mitjançant aquesta aliança, Vegan Fest i Fundación Santuario Gaia treballen per promoure “un futur més just i compassiu, per construir un futur millor i un món d’amor i respecte per a tots els animals i pel planeta“, afirmen des de l’organització del festival.

“Sobreviurem” és l’eslògan de la edició 2024 del festival i alhora “un fervent compromís amb els drets dels animals, el medi ambient i la sostenibilitat. La campanya reafirma el rebuig total a la crueltat en totes les seves formes, i advoca per un món on tots els éssers vius puguin viure lliures de maltractament i explotació”.

Vegan Fest és una plataforma internacional dedicada a promoure el veganisme, la sostenibilitat i els drets dels animals a través d’una varietat d’activitats. Organitza cada any conferències , tallers pràctics, demostracions culinàries, market de productes i gastronomia  “plant-based”, música en directe, hostes de renom nacional i internacional, activitats per a infants, entre d’altfres propostes. Situat al Parc de Vallparadís, el Vegan Fest ofereix “una experiència educativa i lúdica per a tota la família, amb l’objectiu de crear consciència sobre la importància d’una alimentació ‘plant-based’ i un estil de vida respectuós amb el medi ambient i els drets dels animals.

El Vegan Fest l’orgabnitza l’Associació Vegana de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona. Compta amb el patrocini de Proveg International, A Well-Fed World, Evil Love, Duuo Shoes, Yosoy, Tugas Germinados, Yogitea, Violife, Lush i Cerveza El Águila.

FOTOGALERIA | 4a edició del Vegan Fest a Terrassa

To Top