Terrassa

Espectacular sínia de 30 metres al parc dels Catalans de Terrassa

Ja han començat els treballs per a insta·lar aquesta estructura, que serà l’estrella de la fira d’atraccions de Festa Major

Una de les grans atraccions de la Festa Major de Terrassa, que començarà el divendres 28 d’aquest mes de juny serà la gran sínia de 30 metres d’altura que s’està instal·lant al parc dels Catalans. Els treballs de col·locació d’aquesta infraestructura ja estan en marxa.

De cara a la Festa Major d’enguany, el parc dels Catalans ha quedat alliberat com a espai de concerts. D’aquesta manera, es podrà ampliar la tradicional fira d’atraccions. Les atraccions s’instal·laran a la part baixa de la Rambla d’Ègara, des de la rotonda del Doré fins al portal de Sant Roc. La fira estarà en funcionament entre el divendres 28 de juny i el dimecres 3 de juliol. Tant el dissabte com el diumenge, de 18 a 19 hores, imperarà “l’hora tranquil·la“, per facilitar l’assistència de gent amb hipersensibilitat.

La fira inclourà les atraccions habituals, però també un carrusel, que ja estan en funcionament, i d’altres sorpreses. S’ha alliberat també la zona nord de la Rambla, on hi havia una part de la fira i on, aquest any, hi haurà un escenari dedicat als grups locals i la Moguda Rock dels 80 per impulsar i apostar pel talent musical local.

FOTOS | Comencen a instal·lar la gran nòria de Festa Major de Terrassa

To Top