Terrassa

La vorera sud del pont del Passeig, gairebé a punt

La intenció municipal és reobrir el pas per als vianants la setmana vinent

Estat de les obres aquest dijous al matí

L’Ajuntament de Terrassa preveu obrir en uns dies el pas a la vorera sud del pont del Passeig, a l’avinguda de Jacquard, en obres des de fa mesos. Serà la setmana vinent, tot i que encara no ha transcendit el dia concret de restabliment del pas per als vianants. Un cop oberta aquesta vorera, s’iniciaran els treballs a l’altra, la nord, la més propera a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Aquest dijous, les regidores Meritxell Lluís, tinent d’alcalde i regidora del districte 1, i Montserrat Alba, edil d’Obra Pública, han visitat les obres, que compten amb recursos del fons europeus Next Generation d’Accessibilitat.

Dues fases

El projecte s’executa en dues fases: actualment s’està treballant la part sud, i es preveu que les obres a la part nord de l’estructura superior del pont comencin la setmana que ve. Quan sigui així, es tancarà el pas per aquest tram, però el recorregut es podrà efectuar per l’altra banda, la sotmesa a reforma en aquests moments. Segons està previst, els treballs de millora i urbanització de la part superior del pont finalitzaran el proper mes d’agost.

Tanca instal·lada mesos enrere / NEBRIDI ARÓZTEGUI

D’altra banda, el passat 22 d’abril es van iniciar les obres a la part inferior de l’estructura, on s’estan fent tasques de rehabilitació. Es durà a terme la impermeabilització i també treballs de reconstrucció del formigó que estava danyat. La previsió de l’Ajuntament és que aquestes obres estiguin enllestides el proper mes de setembre.

Un cop acabades les dues fases del projecte de millora del pont de l’avinguda de Jacquard, s’implementarà la nova semaforització prevista.

To Top