Terrassa

Nova marató solidària odontològica a Terrassa

Som Riures-Dentistes Solidaris atendrà de manera gratuïta un centenar de persones en dos dies

L'associació ha realitzat 16.682 tractaments gratuïts en set anys

L’Associació Som Riures-Dentistes Solidaris de Terrassa durà a terme aquest dissabte vinent, 1 de juny, i el següent, 8 de juny, la quarta Marató Solidària al Centre Dental Le Escoles. En aquesta edició atendrà un centenar de persones en situació de vulnerabilitat.

Som Riures-Dentistes Solidaris és  una associació terrassenca que ofereix atenció odontològica gratuïta a persones sense recursos i activitats preventives de salut bucodental.

En aquesta quarta edició de la marató, unes 100 persones rebran atenció odontològica. Durant el mes de maig s’han realitzat les visites diagnòstiques amb cada un dels pacients “i en els propers dos dissabtes els 10 boxs del Centre Dental Les Escoles treballaran gratuïtament 10 hores diàries per fer els primers tractaments”, indica l’entitat.

Gairebé 17.000 tractaments

En els pròxims mesos es realitzaran els tractaments dentals necessaris més complexes que hagin quedat pendent de realitzar, afegeix l’associació solidària, que en els darrers set anys ha realitzat 16.682 tractaments odontològics gratuïts a 1.792 persones. Els beneficiaris han estat derivats d’entitats socials com Creu Roja, Consorci Sanitari de Terrassa, Càritas Diocesana de Terrassa, Associació Coordinadora d’Ajuda Unida, Fundació Maria Auxiliadora o Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa. Som Riures ha realitzat més d’un centenar d’accions preventives.

En els darrers set anys, l’associació de dentistes solidaris ha realitzat 16.682 tractaments odontològics gratuïts a 1.792 persones

El calendari de l’associació es complementa amb la Gala Solidària Grans Som Riures, que se celebrarà al mes de novembre a l’Auditori Municipal, la participació en festes majors i esdeveniments culturals i l’estrena de l’òpera “Mahila”, de Joan Martínez Colás, que es representarà a la Factoria Cultural de Terrassa el 17 de gener del 2025 per recaptar fons.

Nova marató solidària odontològica a Terrassa
To Top