Festa Major

“Estar entre les set persones nominades també és un gran reconeixement”

Personatge polifacètic per excel·lència, és pintor, escriptor, escultor, músic, col·leccionista, fotògraf ha filmat una pel·lícula i va ser una de les ànimes indiscutibles de la Moguda Rock Terrassa 80’s

David Millán / NEBRIDI ARÓZTEGUI

David Millán, artista multidisciplinari

Personatge polifacètic per excel·lència, és pintor, escriptor, escultor, músic, col·leccionista, fotògraf ha filmat una pel·lícula i va ser una de les ànimes indiscutibles de la Moguda Rock Terrassa 80’s. “Com a artista, fa molts anys que pico pedra i faig molts esdeveniments, també poètics i, diguem-ne, que moc a gent de diverses edats, perquè també tinguin opcions a fer més coses. Per a mi, la veritat, seria un impuls important ser Capgròs de l’Any”, expressa.

Òbviament, li faria molta il·lusió que el triessin i apunta que “ser capdidat també és un reconeixement, perquè dins de tot l’ambient social, artístic, fins i tot, no sé si atrevir-me a dir polític, que té una ciutat tan gran com Terrassa, està entre les set persones nominades també és un gran reconeixement i quelcom molt bonic”. Una vivència, que assegura, està gaudint del tot perquè “amb la campanya que estic fent i la repercussió que també estic tenint als mitjans, m’ho estic passant genial i, a sobre, estic convençut que estic arribant a gent que, pels motius que sigui, potser abans no em coneixia o no em coneixien tant, i això també és com un aparador a tota una gran ciutat com Terrassa”.

Dissabte, a la Plaça Vella, se celebrarà la festa dels capdidats, on els sets que opten al Capgròs de l’Any, defensaran les seves posicions. “Espero que sigui una gran festa de ciutat i de Terrassa, que és el que és interessant, i que aquí ens ho passem tots bé i que sigui quelcom també històric” pel fet que sortiran els 44 capgrossos a ballar simultàniament per primera vegada. “Estem davant d’un esdeveniment cultural històric de la ciutat i ser partit de tot això, a mi m’omple de molta alegria i satisfacció”, assenyala.

To Top