Terrassa

Una farmacèutica de Terrassa mor en un atemptat a Afganistan

Tres catalans han mort en l’atemptat de Bamiyan

Tres catalans han mort en un atemptat comès a la ciutat de Bamiyan, a Afganistan. Els morts són R. B. , de 72 anys, nascut a Girona i directiu d’una empresa; i S. V. B, , de 65 anys, i la seva filla E. S. V. , de 35 anys, les quals treballaven com a farmacèutiques a Barcelona i Terrassa.

Les víctimes estaven al mercat de la ciutat mentre feien turisme quan una persona va disparar i va matar-les. En l’atac, no només van morir elles, sinó que segons l’agència de notícies Aamaj també van morir tres persones afganes, una australiana i una lituana. De moment, hi ha set detinguts en un cas que està sent investigat com un possible cas de terrorisme.

Segons algunes fonts, mentre que l’home va ser responsable de Salut, Seguretat, Medi Ambient i Qualitat de l’empresa Covestro, les qui l’acompanyaven, mare i filla eren farmacèutiques. La mare treballava a Sants, a Barcelona i la filla, al barri de Les Arenes de Terrassa. De fet, l’Elena regentava des de feia una desena d’anys la farmàcia del barri.

A banda de les víctimes mortals, una altra dona catalana va resultar ferida i continua en una situació greu després d’haver estat operada a Kabul. Els turistes catalans van viatjar al país amb un grup de 13 viatgers de diferents països.

Per tot això, el Ministeri d’Exteriors ha desaconsellat qualsevol mena de viatge a Afganistan.

Una farmacèutica de Terrassa mor en un atemptat a Afganistan
To Top