Terrassa

Detingut a Terrassa: carnet fals, ITV caducada i 1,3 quilos de marihuana

La Policia Municipal va aturar el vehicle a Sant Pere Nord

Substància confiscada en la intervenció / POLICIA MUNICIPAL

Portava la ITV caducada i uns policies municipals de Terrassa van aturar el vehicle. El conductor, que duia un carnet fals, va acabar detingut: els agents van trobar dins del turisme 1,3 quilos de marihuana.

L’actuació policial va tenir lloc a Sant Pere Nord aquest dijous passat, 9 de maig, a les 17.30 hores. Una dotació del cos local realitzava un patrullatge preventiu quan va observar un vehicle amb l’adhesiu de la ITV caducat.

Els agents van aturar l’automòbil. Els esdeveniments es van desencadenar. El conductor es mostrava nerviós. Va presentar un carnet de conduir fals però aquesta circumstància no va ser la pitjor per al seu  futur immediat. Del cotxe emanava una forta olor a marihuana.

Una bossa amb marihuana i dos ganivets

Al seient posterior hi havia una bossa de grans dimensions plena d’herba. Es tractava de marihuana, segons van comprovar els agents en la inspecció pertinent del vehicle. El pes de la bossa: 1,3 quilos.

El sospitós va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues. Al maleter duia dos ganivets de cuina.

To Top