Terrassa

Troben un usuari de patinet fugit després d’atropellar una dona a Terrassa

La víctima va patir lesions greus al carrer de la Font Vella

Agents a la plaça del Primer de Maig, on va ser localitzat el sospitós / POLICIA MUNICIPAL

La Policia Municipal de Terrassa ha identificat i denunciat un usuari de patinet elèctric que la setmana passada va atropellar una dona gran, causant-li ferides greus, i va fugir després de l’accident.

Els fets van tenir lloc al carrer de la Font Vella i la víctima, de 74 anys, va patir lesions de gravetat. El responsable de l’atropellament va fugir, però la Policia Municipal va posar en marxa una investigació per localitzar-lo.

A la plaça del Primer de Maig

Uns agents van trobar el sospitós aquest dilluns al vespre a la plaça del Primer de Maig, un espai de Sant Pere Nord d’atenció policial preferent als darrers mesos per la inseguretat ocasionada per grups de joves; una inseguretat relacionada, molts cops, amb l’ús indegut de patinets.

Aquest dilluns, durant un dels operatius desenvolupats a la plaça, uns agents van veure un individu que coincidia amb la descripció de l’implicat en l’accident que havien facilitat testimonis. En identificar-lo, van confirmar les sospites. Era ell. Els guàrdies li van retirar el patinet i el van citar a declarar.

Troben un usuari de patinet fugit després d’atropellar una dona a Terrassa
To Top