Terrassa

Detingut a Terrassa per dues agressions sexuals consecutives

Els dos fets van ser perpetrats aquest dilluns a estacions de Ferrocarrils

Estació Vallparadís Universitat, de Ferrocarrils de la Generalitat de catalunya / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove com a presumpte autor de dues agressions sexuals consecutives perpetrades a estacions de Ferrocarrils de Terrassa aquest dilluns.

Els dos fets van seguir patrons similars. Segons fonts properes a la investigació, el primer va tenir lloc a l’estació Vallparadís Universitat. Eren les 5.30 hores quan el sospitós es va ficar en un ascensor amb una noia a la qual va intentar fer petons. La víctima es va resistir i va aconseguir escapolir-se de l’agressor.

Segon delicte

Aquest va repetir el delicte uns minuts després. Segons consta a les diligències policials, una segona víctima va denunciar una agressió anàloga comesa a l’estació de la rambla d’Ègara.

Efectius dels Mossos d’Esquadra van pentinar els voltants de les estacions i van localitzar el sospitós a prop de la segona. Segons testimonis, es trobava en un bar, prenent un cafè. Els mossos comptaven amb les declaracions de les víctimes i amb imatges de càmeres de seguretat per identificar l’agressor. El jove, de 24 anys, va ser detingut com a presumpte autor de dues agressions sexuals i ha passat aquest dimarts a disposició judicial.

Detingut a Terrassa per dues agressions sexuals consecutives
To Top