Terrassa

Avís de situació meteorològica de perill per intensitat de pluja

El Vallès Occidental està inclòs en la zona de precipitació, que s’espera que sigui entre feble i moderada

El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l’avís de situació meteorològica de perill per intensitat de pluja a tot el territori. Una alerta que estarà en actiu fins dimarts a les 20 hores i que situa la possibilitat de precipitació en els 20 mm en poc més de 30 minuts.

El mapa mostra cel ennuvolat a la Catalunya nord, a la meitat est i a les Terres de l’Ebre, on s’esperen ruixats. També se n’esperen a la resta del prelitoral i al terç sud. El Vallès Occidental està inclòs en la zona de precipitació, que s’espera que sigui entre feble i moderada. No es descarta, però, que a algunes zones puntuals, la pluja vingui acompanyada de tempesta i de calamarsa o pedra. Acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, però no es descarta que siguin de forta intensitat a punts de la Catalunya central.

Dimarts al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat, però creixeran al nord i arribaran a la Catalunya central i al litoral i prelitoral. A partir de migdia s’esperen ruixats a l’interior, que no es preveu que arribin al Vallès Occidental però si a altres comarques properes.

Avís de situació meteorològica de perill per intensitat de pluja
To Top