Terrassa

Junts demana a Terrassa el vot “contra el conformisme”

Junts celebra un acte electoral a la plaça del Vapor Ventalló / ALBERTO TALLÓN

Rull, entre Turull i Meritxell Lluís / ALBERTO TALLÓN

El dilema se situa entre l’estat del benestar i la qualitat de vida o el conformisme. Junts representa la primera aposta. La segona recau en el PSC de Salvador Illa. A aquest dilema  s’enfronten els electors el pròxim 12 de maig, segons el missatge que suposa l’eix de la campanya de la formació independentista, que ha celebrat aquest divendres el seu acte central a Terrassa a la plaça del Vapor Ventalló amb Josep Rull com a protagonista presencial i un altre terrassenc, Lluís Puig, mitjançant un vídeo enviat des de Brussel·les.

El terrassenc Josep Rull, exregidor, exconseller i candidat número 3 a la llista encapçalada per Carles Puigdemont a Barcelona per a les eleccions del proper 12 de maig, ha tancat l’acte, que ha comptat amb la presència de Jordi Turull, exconseller i secretari general de Junts; Meritxell Lluís, regidora de Junts a Terrassa, tinent d’alcalde; Ariadna Urroz, dirigent de la JNC i número 19 a la circumscripció de Barcelona, i el rubinenc Ivan Vila, número 68 a la candidatura i president de la formació independentista al Vallès Occidental.

De perfil

Votar a Junts és votar “per un país que no es vol posar de perfil davant una persecució infame, ignominiosa, de la dissidència”, en paraules de Meritxell Lluís. Per una Catalunya que no es resigna davant “el dèficit fiscal” que no li permet disposar d’infraestructures “dignes d’un país de primera”. Votar Carles Puigdemont és, en definitiva, “una oportunitat de tornar a l’autoestima i el bon govern, a un govern que es faci respectar”.

Jordi Turull i Josep Rull, aquest divendres al vespre al Vapor Ventalló / ALBERTO TALLÓN

Ivan Vila ha enfilat un discurs dur contra Salvador Illa, al qual ha retret la seva gestió amb les mascaretes durant la pandèmia i el “forat” que va deixar “quan era director general d’Infraestructures”. Catalunya, segons Vila, “necessita un urgent canvi de rumb” i el PSOE no és de fiar “perquè sempre incompleix”. O sigui, el que ja s’ha dit: “O Puigdemont o Salvador Illa amb una Catalunya governada des de Madrid”. Per a Ariadna Urroz, cal “un cop de timó” que alteri el curs dels esdeveniments, “perquè hem tocat fons en molts àmbits”. Puig ha cridat a fer costat a Junts per lluitar “per la llengua i la cultura catalanes”.

To Top