Terrassa

Un cap de setmana amb 85 denúncies policials a Terrassa

Operatius nocturns amb 8 actes per tinença de drogues i armes

Agent de la Policia Municipal de Terrassa en un operatiu de seguretat / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest passat cap de setmana 77 denúncies per infraccions a l’ordenança de civisme i 8 més per tinença de drogues i armes prohibides.

En concret, s’han obert 20 actes per originar molèsties al veïnat, 25 per embrutar la via pública i 26 per fer botellot. També s’han obert 3 actes per orinar a la via pública, 1 per negativa a identificar-se als agents, 1 per no obeir les seves indicacions i una darrera per falta de respecte.

Al llarg del cap de setmana també s’han denunciat cinc persones per tinença de drogues, dues persones per tinença de navalles i una per tinença d’un esprai de defensa no homologat, que va ser requisat junt amb les navalles.

Problemes de convivència

La Policia Municipal afirma que realitza al llarg del cap de setmana diversos seguiments “en aquells punts on s’han detectat problemes de convivència i de seguretat, ja sigui per sorolls a altes hores de la nit, per botellots, etc”.

També, i dins el pla “per a un oci nocturn segur, cívic i saludable”, es planifiquen patrullatges i dispositius específics als entorns d’oci, especialment al carrer de la Rasa i als voltants del carrer del Duero, “per garantir la seguretat ciutadana i potenciar un oci nocturn lliure de violències masclistes”.

Veïns de Xúquer s’han queixat diverses vegades de sorolls nocturns i botellots, i de les molèsties generades per una discoteca propera.

Un cap de setmana amb 85 denúncies policials a Terrassa
To Top