Terrassa

Dol a Terrassa per la mort de Julián Sanz

L’alcalde Jordi Ballart mostra el seu condol als amics i familiars de Sanz

Julián Sanz, fundador del Diari de Terrassa, ha mort aquest 21 d’abril als 90 anys. La notícia ha impactat a la societat egarenca, que ha mostrat admiració a la seva figura i el seu suport a la família a través de les xarxes socials. 

Una de les persones que ha volgut mostrar el seu condol ha estat l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que ha lamentat aquesta pèrdua i ha recordat l’editor: “Era un terrassenc de pedra picada, un home amb el que sempre podies comptar per a qualsevol projecte de ciutat o davant d’un problema greu, d’aquells que posaven a prova la unitat i el sentit de la Terrassa que ell tant estimava”. L’alcalde ha remarcat que “Julián Sanz ens deixa infinites lliçons, plenes de generositat, de terrassenquisme i de periodisme. També ens deixa, com a llegat, una modèstia sincera, la d’aquelles persones compromeses a fer ciutat sense demanar res a canvi, la dels terrassencs i terrassenques que tiren endavant el seu projecte, amb un esperit emprenedor forjat en tota mena de dificultats i reptes”. Finalment, Ballart ha posat en valor l’aposta de Sanz per un periodisme “de qualitat, ambiciós, emprenedor, responsable, digne de confiança i sempre al servei de Terrassa”. 

D’altra banda, Josep Rull també ha lamentat la mort de Sanz. “És molt difícil d’entendre la Terrassa d’avui sense la figura d’aquest terrassenc que va ser capaç de pensar la ciutat en gran”, ha publicat a X. Així mateix, Junts per Terrassa ha expressat el seu condol a través de la mateixa xarxa social: “El nostre més sentit condol a la família i amics de Julián Sanz Soria, fundador del Diari de Terrassa. L’any 1977 va fundar la històrica capçalera de la nostra ciutat, que sortiria al carrer el dia de Sant Jordi. Gràcies, Julián per la teva aportació a la ciutat de Terrassa”. A aquestes mostres d’afecte, s’ha sumat la de Javier García, portaveu suplent del PSC a Terrassa: “Julián Sanz es historia del periodismo local. Es historia de Terrassa”. 

La cerimònia fúnebre de Julián Sanz serà el dimarts 23 d’abril a les 10 hores a Rambla Serveis Funeraris. 

To Top