Terrassa

Enxampats a Canovelles per un robatori violent a Terrassa

Van agredir la víctima per agafar-li el mòbil

La víctima es trobava a la comissaria de Terrassa quen els sospitosos van ser detinguts / LLUÍS CLOTET

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Canovelles dos joves que havien comès el mateix dia un robatori violent a Terrassa.

L’actuació es va realitzar aquest dimecres passat. A les 19.45 hores, agents del grup de delinqüència urbana van iniciar un patrullatge preventiu per la zona centre de Granollers quan van ser informats que dues persones havien sostret amb violència un telèfon mòbil a Terrassa. Els lladres havien marxat amb un vehicle.

Es van fer gestions amb la comissaria de Terrassa. Allà hi era la víctima del robatori, que havia estat agredida pels lladres. El mòbil sostret era el comissat pels mossos a Canovelles

Segons els mossos, els agents d’aquest grup tenen un ampli coneixement del territori i van sospitar que el vehicle podria trobar-se a Canovelles. Ràpidament, van muntar un dispositiu per localitzar als presumptes autors i es van dirigir a aquesta població.

Un vehicle sospitós

Pocs minuts després, els mossos van veure el vehicle sospitós i el van aturar. Quan anaven a identificar als dos ocupants, van veure com el copilot llençava un objecte sota del vehicle. A l’escorcoll, els policies van localitzar trobar un telèfon mòbil amb la targeta SIM bloquejada de dubtosa procedència.

Es van fer gestions amb la comissaria de Terrassa. Allà hi era la víctima del robatori, que havia estat agredida pels lladres. El mòbil sostret era el comissat pels mossos a Canovelles.

Per aquest motiu, els dos sospitosos, de 21 i 23 anys respectivament, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte robatori amb violència. L’aparell sostret es va retornar al seu propietari legítim. Els detinguts han passat aquest divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

Enxampats a Canovelles per un robatori violent a Terrassa
To Top