Terrassa

Rull serà el número 3 de la llista de Puigdemont pel 12-M

L’exconseller ja havia sonat pels primers llocs de la candidatura

Josep Rull, en una entrevista al Diari de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El terrassenc Josep Rull serà el número 3 de la candidatura de Puigdemont.

Poc a poc es van coneixent els noms que acompanyaran als primers llocs de la llista del 12 de maig l’expresident de la Generalitat i candidat de Junts, Carles Puigdemont. Després de saber-se que l’empresària del sector tecnològic Anna Navarro serà qui ocupi la segona posició de la candidatura per Barcelona, ara es dona a conèixer que l’exconseller Josep Rull serà el número 3.

De fet, Rull ja havia sonat com a possible cap de llista si Puigdemont no feia el pas de presentar-se a les eleccions, i per tant, la inclusió a la candidatura de Junts + Puigdemont per Catalunya es donava quasi per feta. Ara, però, es concreta la seva posició, tal i com ha avançat el diari Ara i ha confirmat l’ACN.

Més noms

A més, altres destacats noms de Junts en la legislatura que ara ha acabat ocuparan també els primers llocs de la llista de Puigdemont per la demarcació de Barcelona. Així, la presidenta del Parlament, Anna Erra; el president del grup de Junts, Albert Batet, o el vicepresident del partit i portaveu, Josep Rius, apareixeran entre les posicions de sortida quasi garantida a la llista, que es presentarà públicament aquest dissabte a Elna.

D’altra banda, l’Ara ha avançat que Puigdemont també ha volgut situar al número 6 de la llista l’escriptora d’origen etíop Ennatu Domingo com a independent. De la mateixa manera, ha tancat el fitxatge pel número 9  de l’historiador Agustí Colomines.

To Top