Policia-la Rasa-Terrassa
Terrassa

Dos ferits greus en una baralla al Centre de Terrassa

Els agressors van propinar puntades al cap a una de les víctimes

Dotació de la Policia Municipal al carrer de la Rasa / ARNAU ALCALÀ

Dos homes van patir lesions greus en una baralla que es va desencadenar aquest dissabte passat al Centre de Terrassa.

Llanguia la nit de festa al carrer de la Rasa, centre neuràlgic de l’oci nocturn a Terrassa. La policia ja havia hagut d’intervenir unes tres hores abans en la mateixa zona per una baralla, però els fets més greus van arribar després.

Segons testimonis, els agressors havien propinat puntades al cap a una de les víctimes, que presentava lesions greus, amb possible fractura cranial. Un altre havia sofert ferides, segurament d’arma blanca, a la cara

A les 5.50 hores, els serveis d’emergències van rebre l’alerta sobre un enfrontament al carrer de la Rasa. Hi havia, almenys, dos ferits.

Segons testimonis, els agressors havien propinat puntades al cap a una de les víctimes, que presentava lesions greus, amb possible fractura cranial. Un altre havia sofert ferides, segurament d’arma blanca, a la cara.

Grup conegut

Personal del SEM va atendre els ferits, que van ser evacuats a centres sanitaris. No consta que l’operatiu policial de cerca que es va activar després dels fets acabés amb detencions. Els mateixos testimonis apunten que els agressors formen part d’un grup ja conegut per les seves malifetes en la zona durant els caps de setmana. La Policia Municipal es va fer càrrec de la intervenció i de les indagacions.

Això va ocórrer a les 6. Abans, a les 3 hores del mateix dissabte, s’havia produït una altra batussa en el mateix sector. Aquesta vegada va ser a la plaça Didó, on els Mossos d’Esquadra van detenir a un jove de 18 anys per un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat. Els mossos havien anat a la plaça a separar les parts implicades en la baralla.

Dos ferits greus en una baralla al Centre de Terrassa
To Top