Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa fitxa un assessor per al Nadal

Joan Carles Forrellat assistirà el govern municipal per planificar una campanya amb segell terrassenc

Activitat de Nadal a la plaça Nova / ALBERTO TALLÓN

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha fitxat Joan Carles Forrellat com a assessor “nadalenc”. Un decret ha nomenat Forrellat “personal eventual de confiança” en l’aposta del govern municipal per crear una campanya de nadal amb segell terrassenc i transcendència supralocal.

Nadal “marca Terrassa”

Més enllà dels vals de compra i de la quantitat de llums, més enllà d’un jardí màgic o un poblat nadalenc, o del trenet. Amb tot això, però amb més propostes i, sobre tot, amb segell propi. El govern municipal ha posat fil a l’agulla en el seu objectiu de crear un Nadal “marca Terrassa”, i un dels primers passos ha estat el “fitxatge” d’un tècnic extern com a assessor. Es tracta de Joan Carles Forrellat, que ha estat nomenat “personal eventual de confiança o assessorament especial” en un decret d’alcaldia.

El nomenament té efectes des del 19 de febrer del 2024. El cessament es pot produir quan l’alcalde ho decideixi i, en tot cas, de manera automàtica quan acabi el mandat

El decret indica la idoneïtat de Forrellat “per tal de dur a terme l’assistència i assessorament a l’equip de govern”, específicament en tasques d’acompanyament “en la coordinació, en la representació davant de les altres administracions i davant de les entitats i associacions”. També, “en la col·laboració en les actuacions relacionades amb actes, jornades, sessions de treball, així com en les posteriors valoracions dels mateixos, en l’elaboració de propostes de definició de les línies polítiques i estratègiques, i en el seguiment del seu desenvolupament”. Tot plegat, “dins de l’àmbit del programa d’activitats de Nadal a la ciutat”, i sota el control de l’àrea de Presidència.

Experiència

El nomenament té efectes des del 19 de febrer del 2024. El cessament es pot produir quan l’alcalde ho decideixi i, en tot cas, de manera automàtica quan acabi el mandat. L’Ajuntament afirma que Forrellat aportarà a la campanya nadalenca “la seva experiència i recorregut” amb entitats com El Social i la seva expertesa en esdeveniments. No disposarà d’equip propi i treballarà de forma conjunta ambs els serveis municipals, com el de Cultura o el de Comerç, que planifiquen les iniciatives d’aquest període amb el qual l’administració local ha adoptat un repte de ciutat.

L’any passat, l’executiu va expressar la seva voluntat de crear una campanya de Nadal amb segell egarenc, un programa atractiu i singular que assoleixi una popularitat similar a la de la Fira Modernista o el Festival Jazz Terrassa.

L’Ajuntament de Terrassa fitxa un assessor per al Nadal
To Top