Terrassa

Més accions contra la reincidència delictiva

Tot per Terrassa demana reforçar els programes de prevenció del delicte i de reinserció social

El partit Tot per Terrassa ha presentat en roda de premsa la proposta per evitar la multireincidència delictiva. La regidora de Seguretat i membre del Grup Municipal, Patrícia Reche, ha reclamat a l’Estat més “restriccions efectives”. Insten a reforçar els programes de prevenció del delicte i de reinserció social, la implementació de polítiques de seguiment i la supervisió dels delinqüents alliberats. El partit portarà la proposta al ple del mes de març.

La formació demana reformar el marc legal i judicial amb l’objectiu de garantir l’aplicació de les lleis i de sancions als delinqüents reincidents. La regidora ha exposat que la reincidència delictiva és un dels problemes que més negativament impacta en la percepció de la seguretat ciutadana.

Reche assegura que “les autoritats públiques no disposen de les eines necessàries” per fer front al problema, un fet que “suposa una sobrecàrrega del sistema de justícia penal”. Afegeix que es requereixen “més recursos humans i materials als jutjats penals de Catalunya” per afrontar la situació.

Més accions contra la reincidència delictiva
To Top