Terrassa

Els Minyons de Terrassa ja tenen nou cap de colla

La colla malva ha escollit Albert Pérez per a la direcció de l’equip tècnic

Albert Pérez, durant l'assemblea d'aquest dilluns / MINYONS DE TERRASSA

Albert Pérez ha estat escollit cap de colla dels Minyons de Terrassa. Ja havia tingut aquesta responsabilitat els anys 2012 i 2016.

Els malves han celebrat aquest dilluns al vespre l’assemblea per escollir l’equip tècnic que dirigirà regirà la colla les dues properes temporades. L’única candidatura, l’encapçalada per Albert Pérez, ha estat escollida per 95 vots a favor, 2 en contra i 6 en blanc.

Albert Pérez Martí ha dit que l’ha empès a tirar el projecte endavant “la necessitat de la colla i haver aconseguit muntar un equip de qualitat”. Arribar al càrrec amb la temporada ja començada no és la situació ideal, però l’equip tècnic ja ha començat a fer feina “juntament amb l’equip tècnic sortint”.

Créixer amb calma

En les properes dues temporades es treballarà, primer, “per analitzar cada àmbit de la colla” i, a continuació, “per créixer amb calma” amb l’objectiu d’assolir grans castells en un futur.

La primera actuació de la nova direcció tècnica serà diumenge vinent, 24 de març, a la plaça Major de Vic en motiu del mercat del Ram, amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Barcelona.

To Top