Terrassa

L’escola El Cim participa en el projecte Erasmus+

El programa educatiu ha portat a Terrassa deu alumnes polonesos i deu alemanys que han conegut el patrimoni i la cultura de la ciutat

L’Escola El Cim ha participat aquest curs en el projecte Erasmus+, un programa educatiu finançat per la Unió Europea. L’objectiu és promoure la mobilitat d’estudiants i professors per tot el continent, intercanviar experiències i donar a conèixer el patrimoni cultural del territori. Durant aquest mes una vintena d’alumnes han acollit deu alumnes polonesos i deu alemanys. Una experiència per tot l’equip, que van fer un seguit d’activitats.

Fer turisme i conèixer el territori era necessari. La primera activitat va ser visitar la ciutat de Barcelona. La Sagrada Família va rebre a l’escola i els estudiants internacionals, que volien conèixer la gran obra de Gaudí. També va haver-hi temps per la ciència, concretament a un dels majors reclams de la ciutat, el CosmoCaixa.

El turisme va continuar a Terrassa.Van visitar els carrers del centre fent un divertit Treasure Hunt. També van anar a un dels espais més coneguts de la ciutat, el MNACTEC, i van fer una visita als Minyons de Terrassa.
Els alumnes van dirigir-se a altres zones del territori, com l’Ecoparc de Sant Adrià de Besòs per informar-se sobre com es gestionen els residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La interacció entre els alumnes era un dels punts principals de la trobada. Es van preparar exposicions sobre les respectives escoles, van compartir diferents projectes que realitzen per ajudar a reciclar i reutilitzar i van preparar una cimera entre diferents països que van triar.
Des de l’escola afirmen que “Ha estat una experiència inoblidable per a alumnes i professorat de les tres escoles, uns dies que recordaran per sempre”.

L’escola El Cim participa en el projecte Erasmus+
To Top