Terrassa

Els Minyons enceten la temporada amb castells “bàsics”

Els malves han començat la temporada amb un total de tres castells de set, dos pilars de cinc i cinc pilars de quatre

Els Minyons de Terrassa han arrencat amb la diada d’inici de temporada aquest diumenge a les 12 del migdia al Pati del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), a Terrassa. 

Sota un sol intermitent i damunt d’un terra banyat a causa de les precipitacions del cap de setmana, els Minyons han començat l’actuació descarregant un primer pilar de quatre en senyal de dol. Els malves han descarregat un 3 de 7 a primera ronda i han continuat amb un 5 de 7 i un 4 de 7 amb el pilar, ambdós descarregats. S’han acomiadat amb dos pilars de cinc i quatre pilars de quatre. Uns castells còmodes per a la colla que han servit per calentar motors i “treure pols a les faixes”.

La propera actuació dels malves serà diumenge vinent al migdia també a Terrassa a la Festa Major de Can Palet al costat dels Castellers de Castellar del Vallès.

 

Tronc i canalla dels Minyons de Terrassa / Lluís Clotet

El president de Minyons de Terrassa, Jaume Maeso, ha explicat que aquests castells, “bàsics” per a la colla, els han servit per “començar a donar confiança a la canalla”. Així doncs, segons el president, la intenció és “anar poc a poc, començar amb castells bàsics assumits i seguir endavant. D’altra banda, Maeso ha destacat la necessitat de renovar posicions al tronc i la canalla

La colla encara no té equip de tècnica, però la única candidatura ja ha estat presentada i s’escollirà el 18 de març a través d’una assemblea. 

La següent actuació dels malves tindrà lloc el diumenge 17 de març a les 12.00h al Carrer Colom, amb motiu de la Festa Major de Can Palet.

Els Minyons enceten la temporada amb castells “bàsics”
To Top