fuita aigua
Terrassa

Rebentada d’una canonada d’aigua a Terrassa

Operatiu d’emergència de Bombers i Taigua a Ca n’Aurell

La fuita va ser detectada a les 19.20 hores

Efectius dels bombers i tècnics de Taigua van intervenir d’urgència aquest dijous per tallar una fuita d’aigua de grans dimensions a Terrassa.

Una canonada va rebentar a la intersecció del carrer de Volta amb el de Marconi, al barri de Ca n’Aurell. Eren les 19.20 hores.

Veïns i vianants van contactar amb els serveis d’emergències alertats per l’aparatositat de la fuita, que va deformar la vorera. Una dotació de Bombers de la Generalitat va treballar-hi. Va acordonar la zona i va inspeccionar una altra canonada, aquesta de gas, per comprovar que la incidència no havia danyat aquesta instal·lació.

Un segon punt

Operaris de Taigua van realitzar les maniobres habituals per tancar el subministrament al tram afectat. També hi havia un segon punt amb una fuita, al carrer d’Antoni Torrella.

Els bombers van confirmar que la conducció de gas no estava en perill i van marxar de Ca n’Aurell mentre el grup de tècnics prosseguia amb la seva tasca d’aillament. Segons l’Ajuntament, la circulació d’aigua al tram va quedar tancada a les 20.30 hores. La reparació estava prevista per a aquest divendres.

Rebentada d’una canonada d’aigua a Terrassa
To Top