Terrassa

Terrassa participa a una trobada europea a Brussel·les

La regidora Rosa Boladeras visita Brussel·les amb la Xarxa BELC

D'esquerra a dreta, Laura Rahola, Boladeras i Sergi Barrera

La regidora de Relacions Internacionals de Terrassa, Rosa Boladeras, participa en la visita dels membres de la Xarxa BELC (Building Europe with Local Councilors) de Catalunya i les Illes Balears a les institucions europees de Brussel·les, que hi té lloc del 19 al 21 de febrer.

La regidora de Relacions Internacionals va visitar aquest dimarts la seu de la Comissió Europea (a la imatge) i aquest dimecres participarà en la jornada organitzada al Parlament Europeu de Brussel·les.

“La xarxa BELC organitza visites perquè tots els seus membres puguin conèixer de primera mà el funcionament de les institucions europees i es dotin de les eines suficients per acostar-les a la ciutadania dels seus municipis”, indica l’Ajuntament. Durant l’estada, s’han organitzat diverses visites a institucions de la Unió Europea (UE) i trobades amb responsables polítics i experts per parlar de la crisi energètica i la transició verda d’Europa, els fons Next Generation i les pròximes eleccions europees entre d’altres.

Xarxa

Terrassa es va unir el mes de setembre de 2022 a la xarxa BELC. L’objectiu, afegeix el consistori, “és apropar els assumptes relacionats amb la UE a la ciutadania a través de les seves autoritats locals. Per aconseguir-ho, es va crear una xarxa de representants polítics que són el nexe entre les estructures del govern europeu i les del govern local”.

Boladeras s’ha reunit, entre d’altres persones, amb Laura Rahola, cap de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i Sergi Barrera, cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

To Top