Terrassa

Sense aigua per la rebentada d’una canonada a Terrassa

L’avaria ha tingut lloc a la carretera de Matadepera

Obres de reparació de Taigua en un sector de Terrassa / ALBERTO TALLÓN

Operaris de Taigua han treballat al nord de Terrassa per restablir el subministrament d’aigua als afectats pel trencament d’una canonada que s’ha produït aquest dilluns durant unes obres a la carretera de Matadepera. La normalitat s’ha restablert durant la nit de dilluns a dimarts, segons l’Ajuntament.

La incidència ha tingut lloc a la BV-1221, la carretera de Talamanca, durant uns treballs a la zona on s’ubicarà un nou centre comercial. Segons les primeres informacions, una màquina ha trencat una canonada d’aigua que dona servei a bona part del nord de la ciutat.

N’hi ha hagut talls totals de subministrament, però també problemes de baixa pressió al barri de Sant Llorenç i el polígon industrial Nord. La rebentada ha provocat talls, en especial, al Pla del Bon Aire i Pla del Garrot, on encara queden una cinquantena d’usuaris sense servei. També ha afectat Can Roca i Can Tusell.

Alertes als bombers

Els bombers han rebut diverses alertes. Una, a les 15.42 hores, informava que l’aigua entrava en una casa a la mateixa carretera. Una altra, a les 17.05 hores, indicava que el mateix passava a una altra finca.

Segons l’Ajuntament, tècnics de Taigua han intervingut en un treball de contingència per assegurar-ne de manera progressiva el subministrament i esperaven que aquest es restablís a les 20.30 hores. La normalitat ha tornat durant la nit de dilluns a dimarts.

Sense aigua per la rebentada d’una canonada a Terrassa
To Top