Terrassa

Drunites, comparsa guanyadora del Carnestoltes 2024 de Terrassa

Els guanyadors seran la comparsa oficial a la rua de Carnestoltes 2025

Drunites, comparsa guanyadora Carnestoltes 2024 / Lluís Clotet

Fins a 23 comparses han desfilat aquest dissabte pels carrers de Terrassa despertant la festa i fent ballar a tots els assistents. La Rua del 47è Carnestoltes, organitzada per la Confraria de la Mascarada amb l’Ajuntament de Terrassa ha comptat amb la presència de diferents entitats i grups de la ciutat que han portat diferents lemes i missatges a les seves carrosses al ritme de música i balls. Però n’hi ha hagut una que ha captat l’atenció del jurat i del públic i s’ha coronat com a la guanyadora del Carnestoltes 2024.

Una vegada acabada la festa al Raval de Montserrat, el Carnestoltes ha seguit al Recinte Firal, on s’ha celebrat un sopar i el Ball de Màscares amenitzat pel DJ Alex Marteen. Ha estat en aquest moment on s’ha fet pública la comparsa guanyadora: Drunites “Atrapados en la red”. Aquesta tindrà una tasca molt important l’any vinent. Serà la comparsa oficial a la rua de Carnestoltes 2025.

Els altres premis, en ordre, han estat: 2 lawless Dance School, 3 Sants Ovaris, 4 The Crazy Family, 5 Al compás, 6 Antoninots, 7 Amics Mompalet, 8 Carnivals, 9 Duty Free, 10 Boixos de Sant Llorenç.

Drunites, comparsa guanyadora Carnestoltes 2024 / Nebridi Aróztegui

To Top