Terrassa

Tres intoxicats per l’incendi d’un patinet a Terrassa

El foc es va declarar al carrer de Manresa

Tres dotacions de Bombers de la Generalitat van treballar en aquest servei / ALBERTO TALLÓN

Tres persones van resultar intoxicades aquest dijous al vespre en inhalar el fum de l’incendi d’un patinet elèctric a Terrassa.

Els bombers han alertat de manera reiterada sobre el perill  que comporta la càrrega de les bateries de vehicles de mobilitat personal (VMP) en l’interior d’habitatges. Aquest dijous, a les 21.08 hores, els serveis d’emergències van rebre un avís d’incendi procedent del carrer de Manresa, a Sant Pere Nord.

Eren les 21.09 hores quan el sistema 112 va saber del foc, declarat en un segon pis, El cos de Bombers de la Generalitat va comissionar-hi tres dotacions. Cremava un patinet elèctric dins d’una habitació.

Ventilació

No calia fer ús del camió escala. Els habitants del pis ja havien apagat l’incendi amb un extintor quan van arribar els efectius dels bombers, que van inspeccionar l’immoble, van desmuntar la bateria i van ventilar l’edifici.

Tres persones van rebre atenció mèdica per inhalació de fum La intervenciò dels bombers va durar una hora.

El cap de Bombers de la Generalitat a Terrassa, Jordi Moreno, va advertir setmanes enrere a les pàgines de Diari de Terrassa del perill potencial, i creixent, dels patinets elèctrics i vehicles similars quant a la possibilitat de focs domèstics.

Tres intoxicats per l’incendi d’un patinet a Terrassa
To Top