Terrassa

Els comuns renoven l’executiva local

Agnès Petit, juntament amb Iván Martos i Rut Martínez coordinaran la nova direcció de Terrassa en Comú Podem

Membres de la nova executiva de la formació municipal

Terrassa en Comú Podem (TeCP) comptarà amb una nova executiva local. Agnès Petit, juntament amb Iván Martos i Rut Martínez, s’encarregaran de coordinar la formació municipal. Així ho han determinat aquest dimecres 7 de febrer els membres de l’Assamblea, que han ratificat la decisió per unanimitat. D’aquesta manera, culmina la tasca realitzada els darrers anys pel Grup Motor de Catalunya en Comú a Terrassa.

El procés de constitució de l’executiva dels comuns es va iniciar el passat 11 de desembre amb la celebració d’una Assemblea ordinària amb les persones inscrites per debatre i aprovar la proposta de convocatòria, calendari, i reglament. Un procés que culmina amb una única candidatura de consens presentada formada per nou membres amb un mandat de dos anys

La nova executiva de la formació comptarà, a més, amb José Cabello i Armando Sánchez (Organització), Mercè Gómez Llobregat (Feminismes), Joan Coma (Política local), Òscar Galeote (Territori i Urbanisme) i Glòria B. Soria (Comunicació). 

La coordinadora Agnès Petit ha remarcat la importància dels reptes de futur que tenen al davant en aquest context de nou cicle polític, amb l’horitzó en les eleccions del 2027. “Uns reptes que anirem dibuixant en els propers mesos, perquè el nostre compromís polític ha de transcendir les parets de la nostra força política i la permeabilitat i l’expansió ens han d’ajudar a créixer i a guanyar influència”, ha expressat.

Així mateix, Rut Martínez ha comentat que “un dels nostres objectius ha de ser tornar al debat de política local en un context municipal que ens ha deixat fora de les institucions”. “Tenim 4 anys per endavant, per poder fer el desplegament i el creixement que ens cal com espai polític, per demostrar que tenim una proposta política útil per la nostra ciutat”, afegeix.

To Top