Terrassa

Obre la llar per a menors víctimes d’abusos a Terrassa

La inauguració oficial se celebrarà aquest divendres, 9 de febrer

El Barnahus s'ubicarà en un edifici municipal del Vapor Gran / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Confirmat: com va avançar Diari de Terrassa, el Barnahus, la llar d’atenció a menors víctimes d’abusos sexuals a Terrassa, ha estat condicionat al Vapor Gran. La Generalitat inaugurarà el servei aquest divendres vinent, 9 de febrer, a partir de les 11.30 hores.

El Barnahus estarà ubicat de manera provisional al número 5 del carrer dels Telers, en un edifici municipal, mentre es duu a terme el projecte de construcció de la seu definitiva, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament a la Generalitat. Estan situats a Poble Nou-Zona Esportiva.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials, participarà en la inauguració, que començarà a les 11.30 hores. L’acte comptarà també amb l’assistència de la secretària d’Infància i Adolescència i Joventut, Núria Valls; la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes; la directora general de Provisió de Serveis, M.Rosa Pons; la directora general de l’Alumnat, Anna Chillida; i el coordinador de l’estratègia Barnahus per a l’abordatge integral dels abusos sexuals contra la infància i l’adolescència de la DGAIA, Joan Mayoral, així com d’altres autoritats.

Obre la llar per a menors víctimes d’abusos a Terrassa
To Top