Terrassa

Visita a les obres de la nova seu d’AVAN a Terrassa

L’entitat construeix el seu local al carrer de Sant Francesc

Moment de la visita institucional d'aquest dijous / RAFEL CASANOVAS BCF

Representants de l’Ajuntament de Terrassa i de la Diputació han visitat aquest dijous les obres de la nova seu d’AVAN, al carrer de Sant Francesc.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i Alba Barnusell, presidenta delegada de l’Àrea de Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, han recorregut l’espai en obres  aquest matí de dijous. El consistori terrassenc va cedir la nau de l’antiga fàbrica tèxtil Pont Aurell i Armengol a la Fundació AVAN l’any 2021 a traves d’un conveni de cessió d’ús gratuït de l’edifici a l’entitat per un període de 50 anys.

Programes

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) hi instal·larà un centre d’atenció integral i especialitzada per a persones i famílies amb malaltia neurològica. El centre durà a terme diferents projectes i programes per respondre a les necessitats d’aquestes persones. Alhora, segons recorda l’Ajuntament, “preveu la utilització del nou equipament com un espai de formació, prevenció i divulgació de temes relacionats amb la neurologia i les malalties neurològiques”, També, “com un espai on crear, juntament amb altres agents de la ciutat, nous projectes i noves propostes per a continuar millorant la qualitat de vida de les persones”.

L’entitat va celebrar 30 anys el 2023 amb un seguit d’actes. A les seves activitats participen cada dia unes 300 persones.

Visita a les obres de la nova seu d’AVAN a Terrassa
To Top