Terrassa

Marxa lenta de motos per demanar més aparcament

Els motoristes diuen que després de prohibir estacionar a les voreres, les noves places estan saturades

Ahir, dia de pluja, places plenes i motos a la vorera a l’estació Vallparadís Universitat d’FGC

Un grup de motoristes impulsa una protesta contra l’ordenança que prohibeix als vehicles de dues rodes estacionar damunt la vorera i que, des d’aquest gener, multa els conductors que la incompleixen. El col·lectiu, que suma més de dues-centes signatures- demana la supressió o la revisió de la nova ordenança i denuncia que després de la seva implantació, les places alternatives creades són insuficients.

“Han prohibit aparcar a totes les voreres, també les grans voreres i, als punts de màxima afluència com les estacions de tren, els centres sanitaris, els clubs esportius com el Club Natació Terrassa,  les places per a motos no són suficients–denuncien des del col·lectiu Chal’s garage Biker 2019 Terrassa–. El problema es dona al Centre, especialment al perímetre de l’illa de vianants i als seus accessos, però també a les zones d’oci, a l’avinguda de Jacquard, davant de Cirsa o al carrer del Castell…”

El col·lectiu ha convocat una marxa lenta de protesta el dia 29 de gener a les 19.30 hores. Sortirà de l’estació d’autobusos i pujarà per Arquimedes fins a l’Estació del Nord, per tornar a baixar per Galileu fins a l’aparcament de l’estació d’autobusos.

Els motoristes, alguns dels quals han estat multats aquests dies, no entenen que “no puguem estacionar a les voreres més amples, a espais on no molestem als vianants. Sabem que tothom vol caminar tranquil·lament, nosaltres també. Demanen –insisteixen– la derogació de l’ordenança o la seva modificació i que augmentin les places d’aparcament”.

Dilluns a la tarda, el col·lectiu té una entrevista amb el regidor de Mobilitat, Xavier Cardona, a qui traslladarà les seves reivindicacions. Entre tant, la marxa suma cada dia nous motoristes participants.

Marxa lenta de motos per demanar més aparcament
To Top