Terrassa

Manifestació a favor de Palestina a Terrassa

La marxa se celebrarà aquest dissabte al migdia

Concentració en solidaritat amb el poble palestí realitzada fa uns mesos al Raval

Terrassa se suma a l’onada de solidaritat amb Palestina que es materialitzarà aquest dissabte en manifestacions a diverses poblacions espanyoles. La de Terrassa començarà a les 12 hores a la plaça de la Dona i acabarà a la del Vapor Ventalló. “Parem el genocidi a Palestina! Fi al comerç d’armes i a les relacions amb Israel!” en són els lemes.

La Xarxa Solidària contra l’Ocupació de Palestina (RESCOP), que agrupa més de mig centenar d’organitzacions i col·lectius de tot Espanya, convoca protestes al carrer per primera vegada de manera conjunta i simultània. El propòsit: exigir al govern espanyol “mesures concretes i eficaces contra el genocidi a la Franja de Gaza i l’ocupació, l’apartheid i el colonialisme a Palestina”.

Bloqueig

El manifest de la convocatòria denuncia que Israel “porta bombardejant de manera intencionada i sistemàtica la Franja de Gaza des del passat 7 d’octubre” i que la població palestina està sotmesa “a un bloqueig asfixiant i il·legal des de fa més de 16 anys”. La crueltat d’aquests últims atacs, subratlla, “no té precedents, amb més de 23.000 persones assassinades, de les quals més de 10.000 són nens i nenes”.

A Terrassa, la marxa discorrerà pel passeig del Vint-i-dos de Juliol cap a l’estació del Nord, per baixar pel carrer de Cervantes i continuar pels de Sant Llorenç, de Sant Isidre i del Passeig, per arribar al Nou de Sant Pere i finalitzar al Vapor Ventalló.

Manifestació a favor de Palestina a Terrassa
To Top