Terrassa

El PSC demana recuperar l’aparcament perdut a les Arenes

Els socialistes presentaran una proposta de resolució al ple per revertir l’urbanisme tàctic

El grup municipal socialista vol que l’Ajuntament rectifiqui i faci marxa enrere en les actuacions d’urbanisme tàctic que el govern municipal ha executat al barri de les Arenes i que han suposat “la pèrdua innecessària”, diuen, de places d’aparcament. El regidor socialista Javier García ha presentat en roda de premsa la proposta, que portarà al ple i que demana al Govern de TxT, ERC i Junts que “assumeixin l’error d’aquestes actuacions i reverteixin la situació generada”. 

“Volem recuperar les places d’aparcament que el barri de les Arenes ha perdut”, ha afirmat García, qui considera que en el cas que alguna actuació no sigui possible revertir-la, l’Ajuntament “haurà de compensar-ho amb la creació de noves places”. El PSC ha criticat que moltes de les actuacions que l’Ajuntament ha executat al barri “no tenen sentit i, fins i tot, algunes han suposat un increment de les barreres arquitectòniques que hi ha a la ciutat amb la implantació de nous passos de vianants inaccessibles”. 

Javier Garcia: “No tenen sentir i, fins i tot,  algunes han suposat un incement de les barreres arquitectòniques amb la implantació  de nous passos de vianants inaccessibles”

García defensa que l’administració “ha de donar solució als problemes de la ciutadania i no crear-ne de nous allà on no hi havia”. El baròmetre municipal, afegeix, “ja assenyala que l’aparcament és un dels principals problemes de la ciutadania, i el govern municipal el que ha fet ha estat agreujar aquest problema”. Els socialistes recorden que el Programa de Govern 2023 – 2027 planteja l’objectiu d’incrementar en fins a 1.000 noves places d’aparcament a la ciutat i esperen que la seva proposta sigui aprovada al ple municipal de la setmana vinent.

200 noves places d’aparcament al barri de Les Arenes

To Top