Terrassa

Els comerciants de la Font Vella fan l’entrega de la “mega panera”

L’afortunada ha rebut una cinquantena de regals, procedents dels diferents comerços adherits i amb un valor aproximat de 1000 euros

Aquest dimecres s’ha fet l’entrega de la panera / nebridi aróztegui

Durant les festes nadalenques, els comerciants del carrer de la Font Vella van sortejar una “mega panera” dintre del seu programa d’activitats. La participació agraciada, amb les quatre últimes xifres de la rifa de Reis, va ser entregada ahir per la Joieria Solà a Pepi Maíllo Ventura. D’aquesta manera, l’afortunada ha rebut una cinquantena de regals, procedents dels diferents comerços adherits i amb un valor aproximat de 1000 euros.

Fins a 50 establiments de la zona van fer pinya per dur a terme aquesta iniciativa. Així mateix, cada botiga va preparar un regal per conformar la panera final. L’únic requisit per a entrar en el sorteig era adquirir una participació de 2 euros entre els 10.000 números disponibles.

Ha estat el primer any que els diferents comerços del carrer de la Font Vella han decidit unir-se i sortejar una panera. La iniciativa ha tingut una bona rebuda entre els terrassencs i, a priori, sembla que el pròxim Nadal repetiran. “Els comerciants de la Font Vella estan molt agraïts per la participació ciutadana i ja estan treballant units en nous projectes de futur”, comenta la Núria, de l’Informal Design.

To Top