Terrassa

Tallen la carretera d’Olesa per acabar la rotonda gran de Can Trias

El pròxim dilluns, 8 de gener, coincidint amb el dia en què els infants tornin a l’escola després de les vacances de Nadal i alguns treballadors que han pogut fer festa aquests últims dies es reincorporin a la feina, aquells que utilitzin el vehicle privat per desplaçar-se poden topar amb unes obres que potser els faran canviar part de les seves rutes.

La rotonda gran de Can Trias encara la darrera fase, i amb motiu de l’execució d’aquests treballs i d’acord amb la informació facilitada per la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, el tram de la B-120 o carretera d’Olesa entre la C-58 i el polígon de Can Mir, a Viladecavalls, quedarà tallat al trànsit.

L’Ajuntament de Terrassa indica que l’accés a Can Mir des de Barcelona per la C-16 s’haurà de fer arribant a l’enllaç de l’antiga Sony (actualment Ficosa) i novament retornar cap a Barcelona pels carrils laterals de la C-16 fins a la sortida senyalitzada com a Can Trias, seguint el recorregut que s’indicarà per anar a Can Mir.

A l’inrevés, la sortida de Can Mir cap a Barcelona o Manresa s’haurà de fer per la B-120 en sentit nucli urbà de Viladecavalls, i, a continuació, a través de l’enllaç de l’antiga Sony (avui Ficosa) per agafar la C-16 i/o la C-58.

Per la seva banda, l’accés a Can Trias es continuarà fent per la C-58, mentre que l’accés al Roc Blanc se seguirà fent per la C-58 o per la C-16 sortida 22.

El tall de la B-120 s’allargarà fins diumenge 14 de gener.

To Top