Terrassa

Exercici per baixar els àpats nadalencs

Parlem amb quatre terrassencs que encaren les conseqüències gastronòmiques de les festes fent exercici al parc de Vallparadís

Amb la ressaca dels àpats festius, el parc de Vallparadís es converteix en el gimnàs improvisat de la ciutat. Mentre alguns encara somien amb torrons i neules, altres decideixen canviar els somnis per suor i endinsar-se en una jornada d’exercici post-Nadal. Aquesta és la crònica dels guerrers del benestar, dels que decideixen encarar les conseqüències gastronòmiques de les festes amb el ritme cardíac accelerat. Què els empeny a suar després dels excessos? Acompanya’ns a descobrir-ho a través de les seves pròpies veus i passos tonificants.

Pau Farrés, 36 anys

“Em resulta més fàcil fer exercici durant les vacances de Nadal”

Mentre la majoria de terrassencs pensen en regals i planegen els àpats nadalencs, el Pau gaudeix les festes fent exercici pel parc de Vallparadís. “Em resulta encara més fàcil fer exercici durant les vacances de Nadal, perquè tinc més temps lliure”, expressa. En aquest sentit, afegeix que “és important no deixar la rutina”. El Pau comenta que “sortir a córrer em posa de molt bon humor. M’ajuda a estar animat”, manifesta.

Rebeca Minyarro, 35 anys

“Si t’atures durant les festes, després costa més arrencar de nou”

La Rebeca surt a fer exercici al parc de Vallparadís durant tot l’any. I aquestes dates nadalenques no són, ni de bon tros, una excepció en la seva rutina esportiva. “Si t’atures durant les festes, després costa més arrencar de nou”, explica la Rebeca. “Mantenir un ritme constant fa que sigui molt més fàcil no perdre la forma física”, afegeix. Tot i que el seu recorregut habitual és el parc de Vallparadís, a vegades allarga la ruta una mica més, fins a les Fonts o Rubí.

Andreu Mauri, 21 anys

“Tot el que pugui menjar de més, s’ha de baixar d’alguna forma”

“Durant aquest Nadal vull mantenir la forma física. És important no perdre-la”, expressa l’Andreu. La seva activitat principal és el futbol i surt a fer exercici per competir al màxim nivell. “Tot el que pugui menjar de més en aquestes festes, s’ha de baixar d’alguna forma. Ho faig de cara a la competició”, declara. En aquest sentit, assegura que “en el futbol, si perds 2 o 3 setmanes d’activitat esportiva, es nota massa en el rendiment”.

Fernando Villalobos, 33 anys

“És una via de desestrès, que m’ajuda a canalitzar-ho tot”

El Fernando acostuma a sortir a córrer pel parc de Vallparadís. “Ho faig uns 4 dies a la setmana”, assegura. Durant les festes nadalenques, la seva activitat física no s’atura, ja que “m’estic entrenant per a la Marató”. Explica que “el fet de sortir a córrer em resulta indispensable físicament i mentalment”. Així mateix, remarca que “fer exercici és una via de desestrès diari perquè t’ajuda a canalitzar-ho tot, sobretot si estudies o treballes”.

Exercici per baixar els àpats nadalencs
To Top