Diners

Projecte d’FPO-Dual per formar i ocupar en administració i telemàrqueting

El programa ofereix 12 mesos de contracte a 15 joves en situació d’atur

L’Ajuntament de Terrassa, a través de Foment de Terrassa, inicia el 15 de gener un projecte de Formació Professional Ocupacional Dual (FPO-Dual) que consisteix en la contractació de 15 persones joves per part d’una empresa privada, en la modalitat formació en alternança. El 65% de la jornada es completarà treballant a l’empresa i, l’altre 35%, rebran formació teòrica a l’aula. Finalitzat aquest període de 12 mesos, els 15 joves participants obtindran la titulació de certificat de professionalitat d’activitats de venda. 

El programa s’adreça a joves de més de 16 anys i fins a 29 anys amb més dificultats d’accedir al mercat laboral, preferentment sense qualificació professional o sense educació secundària post-obligatòria, i aturats de llarga durada, que han d’estar inscrits al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació. Excepcionalment, el curs es pot obrir a persones majors de 29 anys en risc d’exclusió social que s’acrediti mitjançant informe de serveis socials. 

La sessió informativa per a les persones interesades se celebrarà demà, 19 de desembre, a la sala d’actes de Foment de Terrassa, a les 10 hores

Les persones interessades podran acudir demà dimarts, 19 de desembre, a les 10 h, a la sala d’actes de Foment de Terrassa, a la sessió informativa ‘FPO-Dual: Vols treballar com a personal administratiu/teleoperador?’. Allà es donarà a conèixer el programa FPO-Dual, el perfil d’administratiu/teleoperador i el sector del comerç i telemàrqueting. Per assistir a la sessió informativa cal la inscripció prèvia.

La inscripció al projecte està oberta a través d’una oferta laboral de Foment de Terrassa i s’ha de fer a través de la web de Terrassa Ocupació.

La regidora d’Ocupació, Montserrat Caupena, explica que aquest curs ofereix “una experiència perfecta per formar-se i obtenir una titulació reglada, amb un contracte laboral d’un any i amb una retribució salarial que garanteix una estabilitat econòmica». Com a punt distintiu, la regidora destaca que es tracta «d’una gran oportunitat que garanteix una estabilitat econòmica, al mateix temps que els permet desenvolupar competències en l’àmbit productiu, en una empresa puntera en el sector”. 

Es tracta d’un programa creat pel SOC, que organitza i gestiona Foment de Terrassa. 

Per accedir al Certificat de professionalitat cal disposar de l’ESO o s’haurà de passar una prova d’accés a la formació 

L’empresa que participa en el projecte és Kanguro Delivery, una startup amb una xarxa de punts de conveniència que ofereix solucions Out Of Home (centre de recollida) als operadors logístics. La companyia està consolidada a altres municipis i s’instal·la a Terrassa, cercant un equip per realitzar les funcions i tasques del personal administratiu/teleoperador. 

To Top