Cultura i Espectacles

Fins aviat, Doctor Prats

La banda de Terrassa s’acomiada fins a nou avís dels escenaris, amb un concert que ha omplert la plaça Nova i que ha comptat amb l’actuació de molts artistes de l’escena catalana i antics membres de la banda

Concert de Doctor Prats a la plaça Nova / Lluís Clotet

La banda terrassenca Doctor Prats posa punt i a part a la seva activitat. Aquest diumenge 17 de setembre, la plaça Nova s’ha omplert de terrassencs i terrassenques que han volgut acomiadar-se del grup, que s’allunyarà de l’escena musical fins a nou avís. I és que Doctor Prats ja ho va anunciar al concert de les Festes de la Mercè de Barcelona. “Ens aturem indefinidament”, van explicar. Ara, asseguren que tornaran als escenaris d’aquí a un any i mig, a la primavera del 2025. I ho faran en gran, amb el seu cinquè disc.

Una plaça Nova abarrotada ha cantat i ballat al ritme de cançons com “Seguirem ballant”,  “A poc a poc”, “Tu Fas”, o “L’únic que vull és cantar”. La banda ha repassat fins a vint temes de tots els seus discs i han assegurat estar agraïts i emocionats d’actuar aquest diumenge a Terrassa. “Vam decidir tancar una etapa, dir adeu i fer-ho a casa nostra, per a acomiadar-nos de tota la gent que ens ha seguit durant aquests vuit anys”, han explicat emocionats. I és que durant la seva trajectòria, el grup de Terrassa ha actuat en 500 concerts i ha gravat fins a  quatre discs.

Concert de Doctor Prats a la plaça Nova / Lluís Clotet

I el que semblava un concert trist i de comiat, s’ha convertit en una festa i una celebració de la música. Doctor Prats ha volgut agrair a totes i cadascuna de les persones de l’equip que els han acompanyat al llarg dels anys i per fer-ho, ha convidat a antics membres de la banda, com Guillem Boltó, que actualment és membre del grup Stay Homas o el Marc i la Maria. I altres cares conegudes de l’escena catalana han anat apareixent per sorpresa al llarg del concert. El terrassenc Miki Núñez, David Rossell, Miquel Del Roig, Artur de la Fumiga, el grup Sense Sal i Buhos han fet embogir als assistents que no s’ho esperaven.

FOTOS | Concert de Doctor Prats a la plaça Nova

El concert ha tingut moments que quedaran per la memòria, com la formació d’un castell al mig de la plaça o el mar de mòbils il·luminant el cel. Amb el tema “No t’encantis”, algun valent s’ha atrevit a treure’s la camisa tal com mana la cançó i l’ha fet ballar a l’aire. “Aquest és un concert molt especial per a nosaltres”, han anat repetint durant l’hora i mitja que ha durat el concert. “Ens heu fet passar una nit espectacular i han estat uns anys increïbles amb vosaltres”, han assegurat emocionats.

El concert ha tancat amb tots els artistes convidats cantant el tema “La recepta”, de l’àlbum Aham Sigah. “Ja ha arribat el Doctor Prats, per fer-te ballar”, repeteix la cançó. I és que i tant que ho han fet. Doctor Prats acaba on van començar. I fins d’aquí a un any i mig, els que estimen el grup “Seguiran ballant” mentre els esperen tornar.

Concert de Doctor Prats a la plaça Nova / Lluís Clotet

Fins aviat, Doctor Prats
To Top