Terrassa

Cinc plans per a fer aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana 16 i 17  de desembre, Terrassa ofereix propostes culturals per a tothom, des de concerts i tallers fins a activitats

Quinto del Social / Arnau Alcalà

Amb l’inici del cap de setmana i amb Nadal a tocar, la ciutat es prepara per a oferir una llarga agenda d’emocionants esdeveniments i activitats. Aquest cap de setmana 16 i 17  de desembre, Terrassa ofereix propostes culturals per a tothom, des d’opcions a l’aire lliure fins a activitats a l’interior. Concerts, La Marató, tallers i activitats per a tots els gustos i públics. A continuació us descobrim cinc de les propostes que hi ha preparades, i algunes ja inicien aquest matí. Preneu nota.

Activitats La Marató

Aquest cap de setmana serà especialment intens pel que fa a les activitats preparades per a La Marató de 3Cat, però encara quedaran propostes fins que acabi el mes de desembre. La iniciativa solidària ha arribat a Terrassa amb un munt d’activitats de diferents entitats, clubs i escoles de la ciutat. Aquest dissabte podeu gaudir de la xocolatada i caminada popular que ha iniciat a les 10 del matí a l’exterior de les instal·lacions del Club Egara o de la Marató Tió al col·legi Vedruna Vall, a la mateixa hora. A les 10.30 ha començat la Gimcana Familiar i el quinto de Nadal de l’escola Enxaneta. El Club Natació Terrassa també ofereix durant tot el dia activitats solidàries i a l’escola Lumen es farà una cantata de nadales a les 15.15 hores.

2a Trobada d’il·lustradors

Aquest dissabte la llibreria Bambú de Terrassa en col·laboració amb la Biblioteca Central de Terrassa han organitzat la 2a Trobada d’Il·lustració Infantil a Terrassa de 10 a 13 hores a la BCT. Les famílies assistents a la trobada podran gaudir d’una matinal de tallers d’il·lustració, contacontes i activitats adreçades a infants per a totes les edats. És una iniciativa per donar a conèixer el món de la il·lustració i la seva importància per afavorir el foment de la lectura i per potenciar la creativitat i la imaginació dels infants. Durant tot el matí hi haurà una vintena d’il·lustradors i il·lustradores que presentaran i signaran els seus treballs.

Diverland amb tallers i activitats

Aquest cap de setmana també podeu gaudir del Diverland Parc, situat a la Pineda de Mas Bonvilar. Es tracta d’un parc lúdic familiar de temàtica nadalenca enfocat sobretot als més menuts de la casa, però a on els grans també podran gaudir d’una bona estona de música i activitats. Allà hi trobareu una gran carpa teatre on hi haurà xous de màgia, actuacions musicals i activitats culturals. També hi ha una zona food i una zona amb mobiliari chill i música.

Quinto

L’esperat i estimat Quinto del Social de Terrassa torna aquest dissabte 16 de desembre a les instal·lacions de l’entitat del carrer de la Font Vella, que ha arribat aquesta setmana a la ciutat. Es tracta d’un dels jocs més tradicionals propis de la capital del Vallès Occidental i és tradició anar-hi en aquestes dates amb família i amics. Si hi aneu tindreu una bona estona assegurada. Podreu jugar-hi fins al 13 de gener.

Concert Doctor Prats

I aquest diumenge teniu concert. Els Doctor Prats tanquen gira i cicle aquest cap de setmana amb una gira de quatre concerts molt especials que els servirà de comiat fins al 2025, any en què els terrassencs publicaran el seu nou treball amb el segell independent barceloní Halley Records. Aquest diumenge tenen cita amb vosaltres a les 18.00 hores a la plaça Nova de Terrassa.

Cinc plans per a fer aquest cap de setmana
To Top