Terrassa

Mor Joan Planas, secretari de la Cambra de la Propietat de Terrassa

Advocat i administrador de finques, era també cap del servei jurídic de l’entitat

Joan Planas Comerma

Joan Planas Comerma, secretari de la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca, ha mort aquest dijous a la nit als 68 anys.

Nascut a Terrassa el 16 de novembre de 1955, era advocat, llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona i del de Terrassa i administrador de finques.

Era el secretari general de la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca i cap del servei jurídic de l’entitat des de l’any 1981.

Titular i fundador del despatx d’advocats Planas & Planas, especialitzat en l’àmbit de l’assessorament personal i empresarial de tipus patrimonial, abastant els aspectes civils, administratius, urbanístics i fiscals; havia estat secretari de l’Associació Intercameral de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya i membre fundador i secretari de l’Asociación Española de Valoradores Inmobiliarios. Entre el 1985 i el 1987 va ser secretari de l’IPFP (Institut Politècnic de Formació Professional de Terrassa) i entre el 2007 i el 2008, secretari del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya.

Havia exercit també de professor a l’Euncet i havia estat assessor jurídic del Gremi de Constructors d’Obres de Terrassa i Comarca (2001-2004), assessor immobiliari-urbanístic de la Cecot (2001-2004) i assessor d’empreses del sector de la promoció i construcció immobiliàries.

La cerimònia de comiat serà aquest diumenge 10 de desembre a les 12 hores a l’Espai Temple del complex funerari de Terrassa.

To Top