Terrassa

Un “Arbre dels Somnis” amb 420 regals per a infants de Terrassa

CaixaBank posa en marxa de nou el seu programa solidari de Nadal

Moment de la presentació de l'edició del 2023

El programa de CaixaBank “L’Arbre dels Somnis” repartirà més de 420 regals a infants en situació de vulnerabilitat a Terrassa. A la ciutat, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb la Fundació Educativa Can Palet- Ca N’Anglada i el Centre d’Esplai Guadalhorce. Els participants en la iniciativa tenen fins al 15 de desembre per portar els regals a la seva oficina i, posteriorment, CaixaBank i les entitats col·laboradores s’encarregaran del seu repartiment.

Els destinataris del programa seran 6.818 a tot Catalunya. L’objectiu és que rebin aquest Nadal “el regal que han demanat a les seves cartes”, unes missives enviades a la propia entitat bancària. El projecte s’ha implantat a 340 municipis, a través de 68 entitats socials.

Fins a 12 anys

En el cas de Terrassa, la iniciativa, amb 420 cartes, es desenvolupa en col·laboració amb la Fundació Educativa Can Palet- Ca N’Anglada i el Centre d’Esplai Guadalhorce. Les oficines de CaixaBank disposen des del passat 20 de novembre de les cartes escrites per infants de fins a 12 anys d’edat que es troben en situació de risc per diferents motius: famílies desestructurades, pobresa alimentària, trobar-se en centres residencials…

Les oficines de CaixaBank disposen des del passat 20 de novembre de les cartes escrites per infants de fins a 12 anys d’edat. El banc assigna una missiva a cada client que participa en el projecte

Per col·laborar en la iniciativa només és necessari ser client i dirigir-se a una oficina de CaixaBank, on se li assignarà una de les cartes escrites per un nen en la qual detallarà el regal concret que més desitja. Un cop recollida la carta, els participants tenen fins al 15 de desembre per portar el seu regal a l’oficina. El límit monetari: 50 euros.

Cadena de solidaritat

A partir del 15 de desembre, CaixaBank i les entitats organitzaran la recollida i repartiment dels regals. CaixaBank destaca que per a moltes famílies “aquest és l’únic regal que reben gràcies a la cadena de solidaritat que es genera entre els clients de l’entitat.

L’edició de 2023 és la sisena i el banc preveu atendre les peticions d’un total de 29.229 cartes a tot Espanya, la qual cosa implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició, el 2018, CaixaBank “ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els més de 140.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social”.

Un “Arbre dels Somnis” amb 420 regals per a infants de Terrassa
To Top