Terrassa

Dos vigilants ferits en evitar el robatori d’un ordinador a Terrassa

Els Mossos van detenir el sospitós, acusat d’un robatori amb violència

El detingut va ser traslladat a la comissaria de Can Tusell / LLUÍS CLOTET

Dos vigilants de seguretat van resultar ferits aquest dilluns en el forcejament amb un lladre al qual van enxampar quan intentava robar un ordinador portàtil valorat en 900 euros. Els fets van tenir lloc en un establiment de Parc Vallès, a Terrassa, i el sospitós va acabar detingut pels Mossos d’Esquadra.

Eren les 15 hores quan l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa va rebre l’avís sobre un altercat en un comerç de material electrònic situat a l’avinguda del Tèxtil. Segons la informació policial, un home havia intentat sostreure un ordinador.

Pel que sembla, el sospitós va inhabilitar el sistema d’alarmes del portàtil, trencant-lo perquè no sonés en els detectors de sortida.

Forcejament

No obstant això, dos vigilants el van sorprendre quan tractava d’escapar amb el botí. En interceptar-lo, es va desencadenar el forcejament, per la qual cosa el que fins a aquell moment podia ser tipificat com a delicte de furt va passar a ser un delicte de robatori amb violència.

El presumpte autor dels fets va ser retingut pels treballadors de seguretat, que van sofrir lesions lleus en la picabaralla. Agents dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar a la zona i van detenir al sospitós, un home de 39 anys que serà investigat per un delicte de robatori amb violència i intimidació. En l’escorcoll, els mossos li van intervenir paper d’alumini del qual s’utilitza per folrar bosses i evitar així la detecció de productes amb alarma.

Dos vigilants ferits en evitar el robatori d’un ordinador a Terrassa
To Top