Terrassa

Una Pàjara amb cervesa i en un mercat de Terrassa

La colla de foc celebra el seu 40è aniversari

Presentació de la cervesa de la colla, dissabte al Tecavins de la rambla d'Ègara / LLUÍS CLOTET

El Mercat de la Independència té una Pàjara. La tindrà tota aquesta setmana. L’exhibició d’aquesta singular i popular figura del bestiari local és una de les activitats de la colla, La Pàjara de Terrassa, per celebrar el seu 40è aniversari. Altres dos esdeveniments: aquest dissabte passat la colla de foc va presentar la seva cervesa artesana, i dissabte vinent durà a terme una cercavila amb altres grups de cultura popular.

El recorregut del 2 de desembre començarà a les 18 hores a la plaça del Vapor Ventalló i acabarà a la plaça del Rector Homs, davant de la Seu d’Ègara, on els grups participants faran enceses de lluïment individual i una encesa conjunta “per tenyir la plaça de vermell” amb les carretilles i els sortidors.

/ LLUÍS CLOTET

Un sopar a la plaça de la Font del Comú tancarà un esdeveniment que comptarà amb la presència de la Víbria de Barcelona, el Ball de Diables del Vendrell, la Víbria de Tarragona, els Diables de Terrassa, i, és clar, La Pàjara de Terrassa.

Moment de tastar la cervesa artesana de La Pàjara / LLUÍS CLOTET

La Pàjara ha presentat la cervesa artesana amb el seu nom, una edició limitada fruit de la col·laboració entre The Anti-Patiks Cervesa Artesana i Pixat de Burra.

To Top