Terrassa

El PP demana canvis al pàrquing de l’Hospital de Terrassa

Vol ampliar la T-Hospital a veïns d’altres municipis

Aparcament de l'Hospital de Terrassa

Ampliar el bus gratuït, la T-Hospital, a persones que no visquin a Terrassa i ampliar-ne les places d’aparcament, deixant que els vehicles particulars hi estacionin de franc. Aquestes són dues de les propostes que el Partit Popular (PP) de Terrassa presentarà el ple municipal d’aquest divendres en referència al pàrquing de l’Hospital de Terrassa.

El PP afirma que el canvi a model de pagament, implantat fa 12 anys, “no ha funcionat“. Tampoc ha funcionat “la intervenció de la Generalitat de Catalunya a l’hora de fer un carril per a vianants i bicicletes entre Terrassa i Sabadell, amb accés al Consorci Sanitari de Terrassa (CST), el qual hauria d’estar enllestit en aquest 2023″. Tenint en compte l’actual situació de les obres, aquest objectiu “queda molt lluny”.

Esforç estèril

Els populars reconeixen que l’Ajuntament “ha fet un esforç creant la T-Hospital per al servei municipal d’autobusos, així com reduccions en les tarifes del pàrquing del CST”, pero això “no ha solucionat els problemes d’accés a l’Hospital de Terrassa”.

La moció demana, en primer lloc, “ampliar la concessió gratuïta de la targeta T-Hospital als treballadors del CST encara que no estiguin empadronats a Terrassa, així com poder ampliar aquesta targeta a aquells usuaris de l’Hospital que vinguin d’altres municipis del Vallès Occidental”.

En paral·lel, el PP sol·licita l’ampliació de places d’aparcament a l’Hospital “i la gratuïtat del mateix per als vehicles particulars”, ja que les persones que han d’anar al centre sanitari “no hi van per plaer, sinó per necessitat”.

El PP demana canvis al pàrquing de l’Hospital de Terrassa
To Top