Terrassa

Fumera per la crema de carbó en un habitatge de Terrassa

Intervenció dels bombers al carrer d’Emili Badiella

Els bombers han desplaçat a Sant Pere tres dotacions / ALBERTO TALLÓN

Una alarma d’incendi s’ha estès aquest dimecres per bona part del barri de Sant Pere, a Terrassa. Algú ha cremat carbó en un habitatge, fet que ha originat l’alerta. No n’hi ha hagut cap víctima d’intoxicació, segons les primeres informacions.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la tarda al carrer d’Emili Badiella, entre el carrer de l’Autonomia i l’avinguda de l’Abat Marcet. Uns testimonis han donat la veu d’alarma en observar una gran quantitat de fum en el pati de llums d’un edifici de cinc plantes.

La densa fumera semblava procedir d’un habitatge. Tres dotacions de Bombers de la Generalitat s’han adreçat a Sant Pere en rebre l’alerta veïnal. Eren les 16.26 hores.

Els bombers han comprovat que el fum tenia l’origen en la crema de carbó i han ventilat l’immoble afectat. En principi, la incidència no ha causat ferits.

Incendi en una xemeneia

Unes hores abans, aquest dimarts a la nit, dues unitats del mateix cos d’emergències van treballar en un incendi declarat en un altre edifici de Terrassa. Aquest cop va ser al carrer de Sant Jaume, al Centre, on es va incendiar l’interior d’una xemeneia. La intervenció dels bombers va començar a les 22 hores i va durar uns 45 minuts.

Fumera per la crema de carbó en un habitatge de Terrassa
To Top