Terrassa

Els advocats de Terrassa premien Tamayo i la Fundació Busquets

L’ICATER reconeix persones i entitats compromeses amb els drets humans

Fundaciò Busquets, institució premiada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Joan Tamayo Sala i la Fundació Busquets han estat els guanyadors dels IX Premis Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) 2023, que es lliuraran divendres 15 de desembre a la Masia Freixa.

La junta de govern ha convocat enguany la novena edició dels premis, concebuts “per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU a l’any 1948″.

Joan Tamayo, activista i advocat

D’entre totes les candidatures presentades enguany, s’ha acordat reconèixer la tasca de Joan Tamayo, advocat egarenc i activista pels drets humans, que obtindrà el premi a l’Advocacia Compromesa. El guardó a la Solidaritat recau en la Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül, “entitat terrassenca amb més de 120 anys d’història dedicada a la cooperació amb les persones amb menys recursos, per tal de millorar les seves condicions de vida, amb tot tipus de serveis assistencials”, destaca la insttució col·legial.

El col·legi també farà entrega del Diploma de Justícia Gratuïta 2023 a María Trinidad Amela Guillamón “com a reconeixement de la seva dedicació al Torn d’ofici”.

Els premis es lliuraran divendres 15 de desembre a les 18.30 hores, a la Masia Freixa de Terrassa. L’assistència és lliure i gratuïta. L’acte inclourà una xerrada de Joan Roura, periodista d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3, que parlarà sobre “La guerra Israel-Palestina”.

Els advocats de Terrassa premien Tamayo i la Fundació Busquets
To Top