Terrassa

La Plaça Vella de Terrassa esdevé una Fira de la Salut

Vint entitats participaran a l’esdeveniment d’aquest dissabte

Anterior edició de la fira

La Plaça Vella acollirà aquest dissabte, 11 de novembre, la setena edició de la Fira d’Entitats de Salut de Terrassa, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les diverses asociacions. Començarà a les 10 hores i acabarà a les 19. Segons remarca el consistori, “l’objectiu de l’esdeveniment és fer més visibles les entitats i l’activitat que realitzen”.

“Terrassa compta amb una rica xarxa d’entitats de l’àmbit de la salut que comparteixen l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de defensar els drets de persones amb determinades malalties o trastorns, i contribueixen així de forma activa a la salut comunitària de la ciutadania”, afegeix.

Primers auxilis

A la fira de dissabte hi participaran vint entitats, que oferiran informació sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, demències, salut mental, dol, addiccions i malalties minoritàries, entre d’altres. El programa d’activitats, obert a tots els públics, inclou tallers i propostes per donar a conèixer la tasca de les institucions “d’una manera dinàmica i participativa”. Es faran tallers infantils de primers auxilis, mandales, xapes i macramé , i hi haurà una dinàmica de mites i veritats sobre salut mental.

Laura Rivas, regidora de Salut, afirma que “en una ciutat de les dimensions de la nostra, donar a conèixer la tasca que fan dia rere dia les entitats és un repte. Per això, la Fira d’Entitats de Salut és un exemple i una magnífica oportunitat que permet donar visibilitat a la diversitat d’entitats de la ciutat, a més de facilitar informació sobre malalties, en alguns casos molt desconegudes, i gaudir a la vegada d’una jornada festiva”.

La Plaça Vella de Terrassa esdevé una Fira de la Salut
To Top