Terrassa

Jornada interhospitalària sobre les novetats en càncer de mama

L’organitza el servei d’oncologia mèdica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i se celebra dijous a l’Edifici Docent

El proper dijous, 9 de novembre, l’edifici docent de MútuaTerrassa acollirà una sessió dirigida a metges  oncòlegs, residents de l’especialitat d’oncologia així com professionals implicats en el maneig del càncer  de mama interessats en conèixer i aprofundir en les darreres novetats sobre aquesta patologia.  

Sònia González, adjunta al servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa  (HUMT), s’ha encarregat de l’organització i coordinació de la sessió i la benvinguda -prevista per les 16h també anirà al seu càrrec. Acte seguit farà una actualització del tractament amb abemaciclib i trastuzumab deruxtecan -medicació oncològica- per al tractament del càncer de mama.  

S’exposaran quatre casos clínics relacionats amb el tractament amb l’esmentada medicació. El primer  l’exposarà Marta Andrés, adjunta al servei d’Oncologia Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa. El  segon anirà a càrrec d’Elsa Dalmau, adjunta al servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari  Parc Taulí i el següent l’exposarà la doctora González. Finalment, la María Marín, també adjunta al Servei  d’Oncologia Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa, presentarà el darrer cas.  

Un cop exposats els diversos casos clínics s’establirà un debat en forma de discussió amb el propòsit de compartir coneixements i aprenentatges i la cloenda servirà per posar el punt i final a la jornada. 

To Top